Supa turceasca de linte rosie

de -Miti- in Supe, 24 Oct 2011 | 5775 vizualizari

 

Supa aceasta nici n-ar mai avea nevoie de introducere, dar va spun un mic secret...toti barbatii care au incercat-o au pus-o in topul supelor. Probabil o fi cea mai sexy dintre supe din cauza culorii:)) Poate ne divulga vreunul din el secretul.

 

INGREDIENTE

  • 1 cup de linte rosie (o cana de 200 ml)
  • 4 cup de supa de legume sau apa +cub
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1 lingurita paprika ungureasca
  • sare si piper negru proaspat macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa turceasca de linte rosie:

Se spala lintea si se lasa sa se scurga.


Se curata ceapa si cartoful si se taie cubulete.


Se pot pune toate ingredientele in craticioara sau se poate praji ceapa,adauga paprika si apoi restul ingredientelor.


In mod sigur,la un moment dat,toate ingredientele se vor intalni in oala.


Se fierb cam 40 de minute sau pana cand lintea s-a inmuiat.


Acum se va mixa supa,eu am folosit un blender vertical. Daca nu doriti o textura fina,inainte de a o mixa scoateti o cana de supa pe care o readaugati dupa ce supa a fost mixata.


Se serveste cu sumac sau lamaie si ardei iuti turcesti. Astept si alte adaugari la modul de servire.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa turceasca de linte rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

MIUTA 1

28.10.2011, 17:04

Foarte buna imi placeeeee

Cris2711 1

01.11.2011, 17:57

Adina dar cat de bine arata

coriducu 1

29.08.2013, 06:27

Cea mai gustoasa mancare,pe care am incercat-o cand am fost in Turcia !
In plus era servita si cu menta proaspata.Asta e reteta "originala" sau asta mi-a fost dezvaluita de bucatarul localului unde am mancat asa ceva.
O gatesc frecvent de cand am incercat-o.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste