Supa vieneza

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 28 Iun 2010 | 5007 vizualizari

 

O supa asemanatoare am mancat anul trecut in Viena la un mic restaurant la 150 m de biserica Sf. Stefan . Cum am gasit taitei asemanatori , cu dulce nostalgie va impartasesc reteta .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vita .
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 2 felii telina
  • 5 morcovi noi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • 1 lingura boabe piper colorat mozaic
  • 1 punga taitei cu ou ,, eiersplazle''
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa vieneza:


  1. legumele se curata , se spala , se taie fideluta ,.

  2. carnea se spala , se taie cuBulete si se pune la fiert cu legume , sare , piper.

  3. taiteii se fierb separat in apa clocotita cu sare , se strecoara si se aduga la supa cand aceasta este gata .

  4. serviti cu patrunjel verde presarat .

 

TIPS-URI

1

pentru o preparare rapida am folosit oala sub presiune , in 30 minute supa era gata .

2

taiteii ,, eierspatzle '' sunt foarte gustosi , sunt asemanatori cu niste taitei de casa taiati mai grosi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa vieneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

madi_marin 1

28.06.2010, 11:46

FOARTE BINE ARATA....VREAU SI EU O PORTIE.....

Ramonaky 1

28.06.2010, 15:21

cat de bine arata felicitari5 furcu

nadina73 1

29.06.2010, 02:08

ce bine arata 5 linguri mari

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii