Supa vieneza

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 28 Iun 2010 | 5413 vizualizari

 

O supa asemanatoare am mancat anul trecut in Viena la un mic restaurant la 150 m de biserica Sf. Stefan . Cum am gasit taitei asemanatori , cu dulce nostalgie va impartasesc reteta .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vita .
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 2 felii telina
  • 5 morcovi noi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • 1 lingura boabe piper colorat mozaic
  • 1 punga taitei cu ou ,, eiersplazle''
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa vieneza:


  1. legumele se curata , se spala , se taie fideluta ,.

  2. carnea se spala , se taie cuBulete si se pune la fiert cu legume , sare , piper.

  3. taiteii se fierb separat in apa clocotita cu sare , se strecoara si se aduga la supa cand aceasta este gata .

  4. serviti cu patrunjel verde presarat .

 

TIPS-URI

1

pentru o preparare rapida am folosit oala sub presiune , in 30 minute supa era gata .

2

taiteii ,, eierspatzle '' sunt foarte gustosi , sunt asemanatori cu niste taitei de casa taiati mai grosi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa vieneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

madi_marin 1

28.06.2010, 11:46

FOARTE BINE ARATA....VREAU SI EU O PORTIE.....

Ramonaky 1

28.06.2010, 15:21

cat de bine arata felicitari5 furcu

nadina73 1

29.06.2010, 02:08

ce bine arata 5 linguri mari

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii