Supa wonton cu fructe de mare

de Sylvia in Supe, 17 Noi 2013 | 8211 vizualizari

 

M-am indragostit de ceva vreme de bucataria asiatica, plina de arome, texturi si preparate extrem de sanatoase. Pentru mine bucataria chineazasca si cea japoneza inseamna culoare, inseamna arome indraznete, inseamna micile bulete wonton, pasta miso, ghimbirul proaspat… Va prezint asta o supa wonton simplu de realizat si extrem de aromata, o puteti face in orice varianta. Eu, pentru ca am avut bulete wonton cu creveti am facut-o cu fructe de mare.

 

INGREDIENTE

  • 250-300 ml fond de peste
  • putina pasta miso
  • putin sos soya
  • ghimbir proaspat ras
  • un fir de ulei de susan
  • un catel de usturoi zdrobit
  • putin ardei iute
  • ceapa verde
  • cateva fructe de mare- eu am pus crevete si scoici
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa wonton cu fructe de mare:

In fondul (supa) de peste se adauga soia, pasta miso, usturoiul zdrobit, ghimbirul si se lasa sa clocoteasca pret de 5 minute. Se adauga apoi bulete de wonton (se cumpara la raionul congelate in magazinele chinezesti sau se fac de cea din aluat de ravioli chinezesti, o sa va dau reteta), crevete si scoicile. Dupa 2-3 minute se ia de pe foc si se adauga ceapa verde si ardei iute si un fir de ulei de susan.

In mai putin de 10 minute avem o supa aburinda extraordinar de aromata si sanatoaa! Puteti sa inlocuiti sau sa adaugati condimente, nu exista limite decat cele impuse de noi: nici in bucatarie, nici in viata.  Va doresc pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa wonton cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de cartofi cu pulpe de pui