Supa wonton cu fructe de mare

de Sylvia in Supe, 17 Noi 2013 | 4204 vizualizari

 

M-am indragostit de ceva vreme de bucataria asiatica, plina de arome, texturi si preparate extrem de sanatoase. Pentru mine bucataria chineazasca si cea japoneza inseamna culoare, inseamna arome indraznete, inseamna micile bulete wonton, pasta miso, ghimbirul proaspat… Va prezint asta o supa wonton simplu de realizat si extrem de aromata, o puteti face in orice varianta. Eu, pentru ca am avut bulete wonton cu creveti am facut-o cu fructe de mare.

 

INGREDIENTE

  • 250-300 ml fond de peste
  • putina pasta miso
  • putin sos soya
  • ghimbir proaspat ras
  • un fir de ulei de susan
  • un catel de usturoi zdrobit
  • putin ardei iute
  • ceapa verde
  • cateva fructe de mare- eu am pus crevete si scoici
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa wonton cu fructe de mare:

In fondul (supa) de peste se adauga soia, pasta miso, usturoiul zdrobit, ghimbirul si se lasa sa clocoteasca pret de 5 minute. Se adauga apoi bulete de wonton (se cumpara la raionul congelate in magazinele chinezesti sau se fac de cea din aluat de ravioli chinezesti, o sa va dau reteta), crevete si scoicile. Dupa 2-3 minute se ia de pe foc si se adauga ceapa verde si ardei iute si un fir de ulei de susan.


In mai putin de 10 minute avem o supa aburinda extraordinar de aromata si sanatoaa! Puteti sa inlocuiti sau sa adaugati condimente, nu exista limite decat cele impuse de noi: nici in bucatarie, nici in viata. Va doresc pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa wonton cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

simona72 1

18.11.2013, 10:26

Cris2711 1

18.11.2013, 11:06

mamaieelena 1

18.11.2013, 14:56

buna supa ai facut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Supa de pipote si inimi