Supa-crema de morcovi cu condimente si lapte de cocos

de Ligia Bxl in Supe, 5 Apr 2014 | 1515 vizualizari

 

Tare mult imi place aroma laptelui de cocos,este o supa-crema vegetariana,parfumata,cremoasa si placuta la miros si gust :)

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1kg morcovi
  • 1 lingurita curry
  • 1 lingurita scortisoara
  • 200 ml lapte de cocos
  • putin ulei de masline
  • putin ghimbir
  • putina sare si piper
  • pentru decor seminte de in si frunza de menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de morcovi cu condimente si lapte de cocos:

Am inceput cu legumele,le-am cutatat si le-am spalat.


Ceapa am taiat-o marunt si am pus-o la calit in uleiul de masline,apoi am adaugat morcovii taiati bucati mai mari.


Dupa ce s-au calit putin am adaugat o ceasca de apa si am acoperit cratita cu un capac sa fiarba 15-20 minute,am adaugat si condimentele.(scortisoara se adauga la urma)


Dupa ce morcovii s-au inmuiat se adauga laptele de cocos si scortisoara.


Se mai lasa cateva minute sa se incorporeze toate apoi se da deoparte si se mixeaza pana devine o crema mai consistenta.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de morcovi cu condimente si lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

tanyapatap 1

05.04.2014, 13:18

Ce buna a fost!! Multumesc frumos!!

tanyapatap 1

05.04.2014, 13:35

Rocsi 1

05.04.2014, 20:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de morcovi