Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cu gandul la dieta sanatoasa ,sertarul de jos este plin de tot felul de seminte , fulgi si cerale . Le-am gasit o intrebuintare,, utila '' adaugandu-le la supe/ ciorbe :D
Spalati bine osul cu apa rece si il puneti la fiert in 3 litrii de apa sarata .
Curatati si spalati legumele .
Morcovul rondele ,ceapa , telina si prazul tocate marunt se calesc usor in ulei .
Deasupra se aduga osul si zeama in care a fiert , foile de dafin si boabele de piper .Se lasa sa fiarba 15 minute .
Adugati verzisoarele taiate in jumatati [ sau sferturi], meiul si maghiranul uscat . Mai fierbeti impreuna 10 minute .
Gustati si dregeti gustul cu smantana si sare daca este nevoie .
Eu am simtit nevoia ca supa sa fie mai acrisoara si am pus putin otet de mere .
1
Meiul este suficient sa fie fiert 10 minute .
2
In 500 gr veti avea aproximativ 25 bucati de verzisoare .
3
Aceasta supa face parte din categoria celor care sunt mai bune a doua zi [ exemplu: ciorba de burta ]
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult