Tabouleh

de Oana in Salate, 11 Ian 2010 | 10823 vizualizari

 

O salata foarte, foarte racoritoare, cu gust intens de lamaie si menta. Din pacate nu am avut bulgur, cine doreste poate adauga. Libanezii prefera mai mult cu patrunjel :)

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii mari
  • o ceapa alba mare
  • o legatura mare de patrunjel
  • zeama de la o lamaie
  • cateva frunze de menta verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tabouleh:

Legumele si verdeturile se spala, se sterg, rosiile se taie cubulete, la fel si ceapa. Patrunjelul si menta se toaca fin. Se amesteca toate intr-un bol, impreuna cu zeama de lamaie, uleiul si condimentele. Se serveste cu lipie libaneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tabouleh" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci in sos de rosii - Simplu si rapid

de laura_n 7

ieri la 14:48

Cornuri pufoase cu magiun si nuci - Reteta usoara si gustoasa

pe 16.07 la 18:12

Șnițel crocant în crustă de semințe cu sos de ciuperci – Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 16.07 la 09:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tabouleh a la Ruxy ( de post)