Tabouleh

de getix in Salate, 27 Iun 2012 | 3930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 legaturi de patrunjel,
  • 2 rosii
  • cus-cus (1/2 cana)
  • sare
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lamaie
  • o ceapa
  • 3-4 frunzulite de menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tabouleh:

Se fierbe apa si se pune peste cus-cus. Se lasa la inmuiat. Intre timp toci marunt patrunjelul, ceapa si menta. Rosiile se toaca si ele marunt, dar inainte le scoti semintele. Prepari un dressing din zeama de la lamaie, uleiul de masline, sare si piper. Se amesteca toate ingredientele.

Alaturi de un gratar este delicioasa, pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tabouleh" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

getix 1

03.07.2012, 08:17

multumesc:Ade,Simona,Iri,Gabitza, Mamaie,Rocsi, Alinutza, Mena, Sufletista, Laura, Guritza, Motan !

Bucataras 1

08.07.2012, 15:58

una dintre retetele mele preferate

getix 1

08.05.2013, 17:57

mama, din 2012 si eu raspund in 2013, rog clementa :-SS

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tabouleh