Tabouleh

de getix in Salate, 27 Iun 2012 | 3939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 legaturi de patrunjel,
  • 2 rosii
  • cus-cus (1/2 cana)
  • sare
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lamaie
  • o ceapa
  • 3-4 frunzulite de menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tabouleh:

Se fierbe apa si se pune peste cus-cus. Se lasa la inmuiat. Intre timp toci marunt patrunjelul, ceapa si menta. Rosiile se toaca si ele marunt, dar inainte le scoti semintele. Prepari un dressing din zeama de la lamaie, uleiul de masline, sare si piper. Se amesteca toate ingredientele.

Alaturi de un gratar este delicioasa, pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tabouleh" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

getix 1

03.07.2012, 08:17

multumesc:Ade,Simona,Iri,Gabitza, Mamaie,Rocsi, Alinutza, Mena, Sufletista, Laura, Guritza, Motan !

Bucataras 1

08.07.2012, 15:58

una dintre retetele mele preferate

getix 1

08.05.2013, 17:57

mama, din 2012 si eu raspund in 2013, rog clementa :-SS

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tabouleh a la Ruxy ( de post)