Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
De fiecare data, de Pasti ramanem cu oua in plus. Nu trebuie sa irosim aceste alimente extreme de satioase, ci le putem transforma intr-o salata extreme de deliciosa!
1. Cu ajutorul unui blender mixati 2 oua, avocado taiat cubulete , zeama de la o lamaie, sare si piper.
2. Celelalte 3 oua se toaca in cubulete si se amesteca cu cepele taiate marunt, verdeata, castraveciorii cubulete si ei si sosul pregatit anterior.
3. Asezam salata pe o farfurie plata, pe Frunze de salata verde si ii dam rorma rotunda. De jur imprejur asezam feliutele subtiri de ridiche, ca petalele unei flori. Acoperim apoi salata cu 2 linguri de mustar boabe.
4. Se serveste pe felii de bagheta cu seminte.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult