Tabouleh:Salata cu cuscus

de -Miti- in Salate, 26 Oct 2010 | 11162 vizualizari

 

sac...eu tot Tabouleh o sa-i zic...Am invatat reteta aceasta de la Sylvia Molnar,o unguroaica ce dadea lectii de gatit la o scoala culinara din Vancouver. Nimeni nu a avut niciodata vreo problema ca i-am spus Tabouleh. Eu sub denumirea aceasta am cunoscut-o si asa o predau mai departe. Bineinteles ca m-a atentionat cineva(de pe meleagurile noastre,de unde altundeva) -chiar intr-un fel rautacios si superior- ca nu asa se face tabouleh. Asta e o versiune adaptata pentru gustul canadienilor,care mi-a placut si mie.
Oricum s-o numi,e salata mea favorita in timpul verii cand rosiile sunt de gradina si toate celelalte sunt proaspete.

 

INGREDIENTE

  • 2-3 legaturi de patrunjel tocat marunt3 linguri de menta
  • 4 rosii taiate in cubulete
  • 1 ceapa taiata marunt sau 3-4 cepe verzi
  • sucul de la o lamaie
  • 4 linguri de ulei de masline
  • o portie de cuscus
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • o cana cuscus
  • 1 1/2 apa fierbinte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tabouleh:Salata cu cuscus:

Se fierbe apa si se adauga peste cuscus.

Se lasa 5 minute dupa care se amesteca cu furculita.

Se repeta procesul peste un minut si tot asa pana cuscusul se separa.

Amesteca toata ingredientele.

Serveste cu lipii libaneze.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tabouleh:Salata cu cuscus" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Xandrinne 1

25.07.2014, 10:20

Delicioasa, o s-o incerc si eu

Xandrinne 1

30.11.2014, 20:16

Am facut-o, de mai multe ori, am pus-o si aici, pe Bucataras. Este minunata!!

cristeena20 1

26.03.2015, 11:55

Dar e chiar asta reteta de tabuleh!1 si e foarte buna!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Salata de ceapa cu sprot sarat