Tagliata di manzo con salsa di panna

de Bya Ralu in Vita, 5 Mai 2015 | 6280 vizualizari

 

Carne de vita in sos de smantana

 

INGREDIENTE

  • 1-2 bucati carne de manzat(vita)
  • un cub de unt
  • ulei de masline
  • sare/piper
Pentru sos:
  • 1 lingura smantana
  • unt
  • 1 bucata mica de ceapa alba
  • 1 catel de usturoi
  • piper alb
Pentru decor:
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliata di manzo con salsa di panna:

Carnea de vita se spala si se usuca bine cu un prosop de hartie, se condimenteaza pe ambele parti cu piper.

Intr-o tigaie punem untul si punem carnea pe fiecare parte cam 5 minute, intre timp se stropeste si cu ulei de masline, carnea nu se inteapa cu furculita si nici nu se taie pentru a nu isi pierde suculenta.

Pregatim o folie de aluminiu, punem bucatiile de carne, acoperim si punem intr-o tava cu apa la cuptorul preincalzit la 220 grade pentru 10-12 minute.

Carnea cand este gata se lasa sa se odihneasca cateva minute la loc cald.

Pentru sos:

In tigaia in care am pregatit carnea, se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul intreg putin crestat, punem putina apa sa fiarba 1-2 minute, se adauga untul,smantana si condimentele.

Punem carnea intr-o farfurie, turnam sosul deasupra si presaram patrunjel proaspat tocat marunt.

TIPS-URI

1

Carnea se sareaza la sfarsit

2

Coacerea carnii este medie,nu in sange dar nici arsa cum e obisnuita toata lumea sa o faca,carnea trebuie sa fie putin rozalie

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliata di manzo con salsa di panna" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta englezeasca cu vita si Guiness