VITA STROGANOFF

de Retete_Haplea in Vita, 20 Apr 2015 | 2488 vizualizari

 

Cel mai scurt drum către clipe frumoase,
Se spune, e o masă potrivită
Cu ingrediente deloc pretențioase
Cum ar fi ceapă, ciuperci și vită.

 

INGREDIENTE

800 g pulpa de vita taiata fasii subtiri,

2 cepe medii,

500 g ciuperci,

3-4 catei de usturoi,

50 g unt,

100 ml vin alb,

1 lingura rasa de faina,

3 linguri smantana grasa,

condimente (sare, piper)

Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA VITA STROGANOFF:

Topim untul apoi calim fasiile de carne de vita date prin faina. Le calim pana isi schimba culoarea, apoi le scoatem pe o farfurie.

In aceeasi tigaie calim ciupercile taiate felii.

Apoi adaugam ceapa taiata julien si usturoiul pisat.

Dupa 3 minute adaugam carnea si vinul, apoi acoperim cu apa (supa) cat sa acopere carnea.

Condimentam cu sare si piper dupa gust, lasam sa fiarba circa 40 minute, ca sa scada zeama.

Adaugam smantana. Luam de pe foc.

Am servit paste pe post de garnitura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "VITA STROGANOFF" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

20.04.2015, 15:50

Rocsi 1

20.04.2015, 21:00

Panacris 1

30.08.2015, 12:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu ciuperci pleurotus și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 21:28

Cremșnit Duo

ieri la 19:05

Salata cazaceasca cu sfecla rosie ,fasole si piept de pui

de Ksenya 4

ieri la 17:15

Sandvis ovo-lacto-vegetarian

de RODIMUR 5

ieri la 15:42

Tort cu afine

de anca_rm 6

ieri la 14:49

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vita cu praz