Tagliatele cu spanac, bucatele de porc si ciuperci

de Panacris in Porc, 16 Iun 2012 | 1429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • bucatele de porc 500 g.,
  • ceapa galbena 4 bucati,
  • ardei gras verde 2 bucati,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • ciuperci taiate 1 conserva,
  • marar verde 1 legatura,
  • foi de dafin 2 bucati,
  • sos de rosii 100 ml.,
  • tagliatelele cu spanac 250 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatele cu spanac, bucatele de porc si ciuperci:

Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in putin ulei si apa. Se adauga ardeiul tocat marunt, bucatelele se carne, sare, piper, boia, marar, foi de dafin si ciupercile. Se amesteca usor, apoi se adauga apa, cat sa acopere totul. Se lasa la fiert la foc mediu, cca. 30 de minute. Intre timp se fierb pastele, in multa apa cu sare, cca. 10 minute de la primul clocot. Se scurg, se stropesc cu ulei de masline, ca sa nu se lipeasca intre ele.


Mancarica se serveste alaturi de salata de sezon. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se pot folosi orice fel de paste

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatele cu spanac, bucatele de porc si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (10)

diaconta 1

16.06.2012, 22:39

foarte buuuuun

Panacris 1

17.06.2012, 09:17

Multumesc pentru aprecieri!

Lau 1

17.06.2012, 16:00

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tagliatele cu rosii chery si pesto din dovlecei