Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in putin ulei si apa. Se adauga ardeiul tocat marunt, bucatelele se carne, sare, piper, boia, marar, foi de dafin si ciupercile. Se amesteca usor, apoi se adauga apa, cat sa acopere totul. Se lasa la fiert la foc mediu, cca. 30 de minute. Intre timp se fierb pastele, in multa apa cu sare, cca. 10 minute de la primul clocot. Se scurg, se stropesc cu ulei de masline, ca sa nu se lipeasca intre ele.
Mancarica se serveste alaturi de salata de sezon. Pofta buna!
1
se pot folosi orice fel de paste
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola