Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de maria_claudia in Porc, 20 Oct 2010 | 8238 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: tochitura, carne de porc, retete Porc
Se prajeste carnea impreuna cu carnatii. Pregatim mamaliga, mujdeiul de usturoi si ochiurile. Se serveste cu branza de oi framantata sau cas.
de Constelatialeu 9
de vasimur 4
de Bya Ralu 9
iulianatanase 1
Asta da tochitura,e cea pe care o cunosc si eu(sunt din bacau).Am vazut o multime de variante de tochitura moldoveneasca..care mai de care...cu ceapa,cu sos de rosii si tot felul de tampenii.Brava!!
adriana_bobu 1
si mie-mi place tochitura moldoveneasca...dar parca trebuia mai multa mamaliguta...
gaby_gabytza 1
TRIMITE COMENTARIU
de Adele 5
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de gaby_duceag 8
pe 25.09 la 17:37
pe 20.09 la 17:35
pe 17.09 la 19:53
pe 17.09 la 19:37
pe 16.09 la 22:15
7 comentarii
6 comentarii
de laura_n 7
3 comentarii
2 comentarii
9 voturi
7 voturi
Valclaudia
MotanLaOale
liana_geicu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
DulciuriSiNuNumai 1
novembber 1
Constelatialeu 9
1481 puncte
Rocsi 9
1376 puncte
MotanLaOale 8
1214 puncte
oanapl 7
1044 puncte
Ina 6
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Oana 9
de laura_n 6
de Tuxedo 1
de T I M E A 7
de miremirc 3
de oanapl 6
de Bucataras 6
de Merisor 9
de Panacris 9
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!