Tagliatelle cu carne de porc

de Constelatialeu in Paste, 25 Sep 2014 | 2272 vizualizari

 

Eu sunt o mama ascultatoare si grijuie cu puiul ei,asa cum sunt toate mamele.Si cum el este clasa a XII-a are nevoie de calorii multe si eu nu-i refuz nimic,ma rog,in functie de posibilitati...In seara asta leutul si-a exprimat doleantele si eu m-am executat....

 

INGREDIENTE

  • 450 g carne macra de porc
  • 200 g tagliatelle
  • 2 rosii mari,carnoase
  • sare
  • piper
  • busuioc maruntit ( n-am avut proaspat )
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu carne de porc:

Pregatim carnea,o taiem cubulete mici.Curatam rosiile de coaja si le taiem marunt.Punem o tigaie pe foc cand s-a incins adaugam ulei si apoi punem bucatele de carne.Presaram sare si piper si lasam sa se patrunda bine carne ,apoi adaugam rosiile si lasam sa scada .La final adaugam busuioc maruntit.Cat timp pregatim carnea punem si apa la fiert pentru paste.2 litri de apa si 20 g sare,se lasa sa fiarba si apoi se adauga tagliatelele,se amesteca bine cca 4-5 min,apoi se scot in strecuratoare si se scurg de apa.Se aseaza pe farfurie si deasupra se pune carne cu sosul de rosii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Adele 1

26.09.2014, 17:35

mihaelar63 1

26.09.2014, 19:00

Cam asa se intampla cu mamele

elucubratiiculinare 1

27.09.2014, 09:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu Brie