Tagliatelle cu carne de porc

de Constelatialeu in Paste, 25 Sep 2014 | 5802 vizualizari

 

Eu sunt o mama ascultatoare si grijuie cu puiul ei,asa cum sunt toate mamele.Si cum el este clasa a XII-a are nevoie de calorii multe si eu nu-i refuz nimic,ma rog,in functie de posibilitati...In seara asta leutul si-a exprimat doleantele si eu m-am executat....

 

INGREDIENTE

  • 450 g carne macra de porc
  • 200 g tagliatelle
  • 2 rosii mari,carnoase
  • sare
  • piper
  • busuioc maruntit ( n-am avut proaspat )
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu carne de porc:

Pregatim carnea,o taiem cubulete mici.Curatam rosiile  de coaja si le taiem marunt.Punem o tigaie pe foc cand s-a incins adaugam ulei si apoi punem bucatele de carne.Presaram sare si piper si lasam sa se  patrunda bine carne ,apoi adaugam rosiile si lasam sa scada .La final adaugam busuioc maruntit.Cat timp pregatim carnea punem si apa la fiert pentru paste.2 litri de apa si 20 g sare,se lasa sa fiarba si apoi se adauga tagliatelele,se amesteca bine cca 4-5 min,apoi se scot in strecuratoare si se scurg de apa.Se aseaza pe farfurie si deasupra se pune carne cu sosul de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Adele 1

26.09.2014, 17:35

mihaelar63 1

26.09.2014, 19:00

Cam asa se intampla cu mamele

elucubratiiculinare 1

27.09.2014, 09:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cus cus(kritaraki) cu legume mexicane si conopida fiarta