Tagliatelle cu chiftelute, ciuperci si porumb

de MotanLaOale in Paste, 27 Ian 2018 | 3462 vizualizari

 

Deoarece baiatul este indragostit de paste cu chiftele, am facut mai multe retete diferite prin ingrediente.

 

INGREDIENTE

  • 500 g tagliatelle
  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 oua
  • 2 felii paine
  • 1 ceapa
  • 1 legatura marar
  • 400 g rosii in bulion
  • 270 g ciuperci
  • 400 g porumb
  • 3 linguri bulion
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • boia
  • cimbru
  • oregano
  • cuisoare praf
  • nucsoara
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu chiftelute, ciuperci si porumb:

Se face o pasta de chiftele din carne, ou, painea inmuiata si stoarsa, ceapa rasa, mararul tocat, sare si piper si se tine la frigider cel putin o ora.

Se fac chiftelute mici cu mana uda si se pun intr-o tava unsa cu ulei.

Se introduc in cuptor pana sunt gata si se rumenesc.

Separat se face sosul din rosiile maruntite cu bulionul, apa, cu condimente dupa gust si se fierbe 5 minute. Se adauga ciupercile si porumbul si se fierbe 10-15 minute.

Se adauga chiftelutele si se mai fierbe 15-20 minute, pana scade sosul putin si se ingroase.

Se fierb tagliatellele dupa indicatiile de pe ambalaj, se scurg si se trec pe sub apa rece.

Se pun tagliatellele intr-un vas mai mare, se toarna sosul cu chiftelute peste ele, se amesteca cateva minute si este gata.

Se pot presara si cu cascaval la servire.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu chiftelute, ciuperci si porumb" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu piept de pui,ciuperci si smantana