Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.
Intre timp pregatim sosul de rosii si chiftelutele de peste. Pentru a face sosul de rosii calim usturoiul in ulei. Dupa ce se caleste, il indepartam din tigaie si adaugam rosiile, zaharul, busuiocul. Fierbem pana scade sosul de rosii si devine o pasta groasa.
Peste tagliatelele fierte punem sosul de rosii fierbinte, presaram patrunjelul verde, punem chiftelutele si servim.
Pofta buna!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro