Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
By Cristi Roman. Daca ar fi sa descriu aceasta mancare in cateva cuvinte: o explozie de arome! Este delicioasa!
Pentru pesto:
Pentru sosul pesto: se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza aprox. 1 minut.
Se fierb pastele in 3 litri de apa cu sare circa 3-4 minute. In alta craticioara se pune la fiert smantana. Cand da in clocot se adauga rosiile taiate cubulete si uleiul de pe rosii. Se fierb inca 2-3 minute, iar la sfarsit se adauga pesto.
Se scurg pastele si se amesteca cu sosul. Se servesc imediat, calde.
Pofta mare!
1
la sosul pesto adaugati si 11 g seminte de pin, eu nu am avut
2
daca doriti, la servire puteti adauga parmezan ras sau verdeata tocata
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult