Tagliatelle cu leurda si sfecla

de Lau in Paste, 16 Apr 2015 | 554 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la CullinaryRainbow

 

INGREDIENTE

  • Paste cu sfecla
  • 1/2 sfecla rosie
  • 1 ou
  • 800 g faina
  • Pastele cu leurda
  • 800 g faina
  • 1 ou
  • 250 g leurda
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu leurda si sfecla:

Pastele cu sfecla

Sfecla o spalam, o taiem in bucati si o punem la fiert.

Cand este fiarta o scurgem de apa, o curatam de coaja si o pisam cu blenderul.

Intr-un bol adaugam faina, oul sfecla pisata si incepem sa framantam un aluat tare putin uscat.

Intindem aluatul intr-o foaie subtire pe masa infainata dupa care rulam si taiem fasii de cca 1 cm

Pastele cu leurda

Leurda oparim cu apa si sare cca 1 min dupa care o scurgem si o mixam cu blenderul,

Intr-un bol adaugam faina, oul, pasta de leurda si framantam un aluat tare.

Intindem aluatul pe masa infainata dupa care taiem fasii de cca 1 cm.

Lasam pastele sa se usuce putin dupa care le servim dupa preferinta.

 

RETETA IN IMAGINI

Tagliatelle cu leurda si sfecla-0
Tagliatelle cu leurda si sfecla-1
Tagliatelle cu leurda si sfecla-2
Tagliatelle cu leurda si sfecla-3
Tagliatelle cu leurda si sfecla-4
Tagliatelle cu leurda si sfecla-5
Tagliatelle cu leurda si sfecla-6
Tagliatelle cu leurda si sfecla-7
Tagliatelle cu leurda si sfecla-8
Tagliatelle cu leurda si sfecla-9
Tagliatelle cu leurda si sfecla-10
Tagliatelle cu leurda si sfecla-11

COMENTARII (22)

Lau

Lau 1

17.04.2015, 07:33

anca_rm

anca_rm 1

17.04.2015, 08:20

ce faine sunt , tare bune trebuie sa fie

Lau

Lau 1

17.04.2015, 09:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!