Tagliatelle cu leurda si sfecla

de Lau in Paste, 16 Apr 2015 | 2972 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la CullinaryRainbow

 

INGREDIENTE

  • Paste cu sfecla
  • 1/2 sfecla rosie
  • 1 ou
  • 800 g faina
  • Pastele cu leurda
  • 800 g faina
  • 1 ou
  • 250 g leurda
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu leurda si sfecla:

Pastele cu sfecla

Sfecla o spalam, o taiem in bucati si o punem la fiert.

Cand este fiarta o scurgem de apa, o curatam de coaja si o pisam cu blenderul.

Intr-un bol adaugam faina, oul sfecla pisata si incepem sa framantam un aluat tare putin uscat.

Intindem aluatul intr-o foaie subtire pe masa infainata dupa care rulam si taiem fasii de cca 1 cm

Pastele cu leurda

Leurda oparim cu apa si sare cca 1 min dupa care o scurgem si o mixam cu blenderul,

Intr-un bol adaugam faina, oul, pasta de leurda si framantam un aluat tare.

Intindem aluatul pe masa infainata dupa care taiem fasii de cca 1 cm.

Lasam pastele sa se usuce putin dupa care le servim dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu leurda si sfecla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Lau 1

17.04.2015, 07:33

anca_rm 1

17.04.2015, 08:20

ce faine sunt , tare bune trebuie sa fie

Lau 1

17.04.2015, 09:01

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taietei chinezesti cu ciuperci si dovlecei