Tagliatelle cu leurda si sfecla

de Lau in Paste, 16 Apr 2015 | 2109 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la CullinaryRainbow

 

INGREDIENTE

  • Paste cu sfecla
  • 1/2 sfecla rosie
  • 1 ou
  • 800 g faina
  • Pastele cu leurda
  • 800 g faina
  • 1 ou
  • 250 g leurda
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu leurda si sfecla:

Pastele cu sfecla

Sfecla o spalam, o taiem in bucati si o punem la fiert.

Cand este fiarta o scurgem de apa, o curatam de coaja si o pisam cu blenderul.

Intr-un bol adaugam faina, oul sfecla pisata si incepem sa framantam un aluat tare putin uscat.

Intindem aluatul intr-o foaie subtire pe masa infainata dupa care rulam si taiem fasii de cca 1 cm

Pastele cu leurda

Leurda oparim cu apa si sare cca 1 min dupa care o scurgem si o mixam cu blenderul,

Intr-un bol adaugam faina, oul, pasta de leurda si framantam un aluat tare.

Intindem aluatul pe masa infainata dupa care taiem fasii de cca 1 cm.

Lasam pastele sa se usuce putin dupa care le servim dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu leurda si sfecla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Lau 1

17.04.2015, 07:33

anca_rm 1

17.04.2015, 08:20

ce faine sunt , tare bune trebuie sa fie

Lau 1

17.04.2015, 09:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Zacusca cu bureti
  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Paste cu carnati de plescoi si branza topita