Tagliatelle cu leurda si sfecla

de Lau in Paste, 16 Apr 2015 | 825 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la CullinaryRainbow

 

INGREDIENTE

  • Paste cu sfecla
  • 1/2 sfecla rosie
  • 1 ou
  • 800 g faina
  • Pastele cu leurda
  • 800 g faina
  • 1 ou
  • 250 g leurda
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu leurda si sfecla:

Pastele cu sfecla


Sfecla o spalam, o taiem in bucati si o punem la fiert.


Cand este fiarta o scurgem de apa, o curatam de coaja si o pisam cu blenderul.


Intr-un bol adaugam faina, oul sfecla pisata si incepem sa framantam un aluat tare putin uscat.


Intindem aluatul intr-o foaie subtire pe masa infainata dupa care rulam si taiem fasii de cca 1 cm


Pastele cu leurda


Leurda oparim cu apa si sare cca 1 min dupa care o scurgem si o mixam cu blenderul,


Intr-un bol adaugam faina, oul, pasta de leurda si framantam un aluat tare.


Intindem aluatul pe masa infainata dupa care taiem fasii de cca 1 cm.


Lasam pastele sa se usuce putin dupa care le servim dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu leurda si sfecla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Lau 1

17.04.2015, 07:33

anca_rm 1

17.04.2015, 08:20

ce faine sunt , tare bune trebuie sa fie

Lau 1

17.04.2015, 09:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort de biscuiti, cu crema de ciocolata

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Desert rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

RETETA RECOMANDATA
Paste cu chiftelute si sos de rosii la cuptor