Tagliatelle cu Miez de Lapte

de Oana in Paste, 18 Apr 2012 | 3121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de Miez de Lapte Delaco
  • 500 gr. paste
  • 3 linguri de ulei
  • 2 cepe roșii
  • 3 linguri de stafide
  • 1 măr verde
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 5 linguri de oțet balsamic
  • oregano uscat
  • sare și piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu Miez de Lapte:

Fierbeți pastele urmând instructiunile de pe pachet. Scurgeți-le, amestecați-le cu 2 linguri de ulei de măsline, puneți-le deoparte și scoateți apoi brânza din ambalaj. Curățați și tăiați fin ceapa, feliați mărul, și preparați într-o tigaie un sote împreună cu uleiul de măsline și stafidele. Adăugați în tigaie oțetul balsamic, mai lăsați tigaia pe foc 30 de secunde, apoi luați-o de pe foc și amestecați sosul cu pastele și brânza. Se servește cu oregano presărat deasupra.


reteta advertorial Delaco

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu Miez de Lapte" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

oana_pisicutza16 1

19.04.2012, 13:15

Dan_Alexandru 1

21.04.2012, 19:35

mm delicios, le voi incerca si eu , promit

mena29 1

15.06.2012, 06:59

Delicioase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu gem
  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu kaizer si ciuperci