Tagliatelle cu prosciutto crudo si ciuperci...reteta nr 1 :) !!!

de -tony- in Paste, 26 Aug 2012 | 7114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr prosciutto crudo ( bucata nefeliata)
  • 200 gr tagliatelle
  • 4-5 maslline
  • 5 ciuperci marime medie
  • 1 rosie mare bine coapta
  • 1/2 ardei gras mic verde
  • 1/2 ardei gras rosu mic
  • 1/2 dovlecel
  • sare
  • piper
  • salvie
  • 1/2 cub knorr
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu prosciutto crudo si ciuperci...reteta nr 1 :) !!!:

punem o oala cu apa la fiert.

cind aceasta fierbe punem sare si adaugam pastele.

le lasam conform indicatiilor de pe pachet.

prosciutto se taie fisii mai groase.

se calesc intr-o tigaie fara ulei ,apoi adaugam ciupercile taiete in patru iar piciorul ciuperciii taiat felii,ardeiul tocat fisii,dovlecelul taiat marunt si salvie uscata .

se adauga 2 linguri ulei masline extravergin si se lasa la calit pentru 5 minute, apoi se taie rosia in cuburi medii si se adauga in tigaie.

din apa de la paste se adauga un polonic mic in compozitia de ciuperci.

se adauga 1/2 cub knorr si se lasa sa fiarba pina scade si devine un sos.

 adaugam piper si maslinele.

sare se adauga doar daca este nevoie deoarece prosciutto e un produs sarat.

cind pastele au fiert,le scurgem de apa.

punem in farfurie o portie paste si apoi deasupra punem sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu prosciutto crudo si ciuperci...reteta nr 1 :) !!!" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu piftele by J.Oliver