Tagliatelle cu sos de ardei copti si rosii

de Lau in Paste, 11 Iul 2012 | 3350 vizualizari

 

by miha,eu am cumparat pastele de lene sa fac:))e mai comod

 

INGREDIENTE

  • 500 g ardei copti
  • 1 ardei iute
  • 3 rosii
  • 5 catei usturoi
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos de ardei copti si rosii:

Ardeii, rosiile si ardeiul iute se coc (eu le-am copt in cuptor)

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in 2 linguri de ulei. Cand ceapa devine transparenta se adauga rosiile taiate cubulete, sucul de rosii, ardeii curatati si taiati fasiii, ardeiul iute taiat cubulete, se adauga condimente dupa gust si se mai lasa sa fiarba cateva clocote.

Pastele se fierb in apa cu sare timpul indicat pe ambalaj, le scurgem de apa le trecem pe sub un jet de apa rece, le scurgem bine de apa si se amesteca cu sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos de ardei copti si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Lau 1

12.07.2012, 09:06

pe caldura asta

laura_n 1

12.07.2012, 14:01

mama, ce bunatate

Lau 1

12.07.2012, 15:11

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salată de paste cu carne de pui şi maioneză