Tagliatelle cu sos de busuioc

de ana in Paste, 16 Iul 2010 | 3208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tagliatelle
  • Sos
  • 0 mana de busuioc
  • 100 gr alune
  • 200 gr nuci
  • 2 linguri de smantana
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • 200 gr cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos de busuioc:

Intai preparam sosul ,apoi pregatim pastele ,pentru ca trebuie servite fierbinti .


Sosul:Punem toate ingredientele in blander si le mixam pana obtinem o pasta fina .


Este foarte usor de realizat .


Pastele le fierbem conform instructiunilor le scurgem bine .Incingem o tigaie ,adaugam uleiul apoi pastele le tinem 2 minute pe foc.Asezam pastele pe platou ,repartizam sos apoi presaram cascaval.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos de busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

nadina73 1

17.07.2010, 17:25

ce bine arata 5 furcu

gaby_duceag 1

29.07.2010, 07:50

interesant sos, cred ca mi-ar placea! busuioc!

ana 1

29.07.2010, 09:11

Ina sa stii ,inainte foloseam busuioc uscat si nu prea ma incanta ,busuiocul proaspat e super !Nadina @Gaby e bun tare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Serpentelli cu legume si cascaval