Tagliatelle de post cu sfecla rosie

de adnia in Paste, 11 Ian 2013 | 1941 vizualizari

 

Din seria "pacalim piticul" va prezint tagliatelle de post cu sfecla rosie. Din moment ce copilului ii plac atat de mult pastele fainoase, am gasit de cuviinta sa imbin pasiunea lui culinara cu legumele pe care nu le accepta nicicum. asa s-au nascut pastele colorate!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • -1 cana suc de sfecla rosie amestecat cu pulpa ( eu le-am facut la storcatorul de fructe,rezultand o pasta fina si fuida)
  • -50 ml apa
  • -sare
  • -faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle de post cu sfecla rosie:

Se amesteca bine toate ingredientele, pana se formeaza un aluat tare, care se lasa la odihnit 30 min (sa se aseze glutenul), apoi se proceseaza prin masina de taietei Se lasa la uscat si se pastreaza in pungi de hartie, pana in momentul utilizarii.


Daca nu aveti masina de taietei, intindeti foaie de aluat cat mai subtire, lasati cateva min. sa se usuce putin, apoi rulati si taiati taieteii cu cutitul foarte bine ascutit.


Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle de post cu sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

adnia 1

11.01.2013, 19:22

ce ma bucur ca va plac!

Sim0na 1

12.01.2013, 12:13

foarte faine sunt

Panacris 1

14.01.2013, 11:05

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu pui si rosii