Se pun la fiert taiteii in 5 l de apa cu sare. Se fierb 8-10 minute, apoi se scurg si se lasa sa se raceasca.
Se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti se scurg, se zdrobesc si se amesteca cu untul si smantana.
Varza se toaca marunt, cubulete sau fidea si se caleste in ulei aprox jumatate de ora la foc potrivit invartind mereu. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se amesteca cu taiteii si se serveste cu piureul de cartofi..
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro