Tagliatelle verzi cu masline si capere

de Doralinda in Paste, 22 Mai 2013 | 2550 vizualizari

 

O alta reteta usoara, rapida si gustoasa! Si de ce nu, si de post!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tagliatele verzi
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 2-3 bucati usturoi pisat
  • 3 linguri capere ( din conserva)
  • 12-15 masline kalamon (grecesti) fara samburi
  • 2 linguri cimbru proaspat
  • putin patrunjel tocat marunt (optional)
  • jumatate ceasca vin alb
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 rosii taiate bucati mici
  • 1 lingura sos de rosii concentrat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle verzi cu masline si capere:

Caliti ceapa si usturoiul in uleiul de masline, adaugati rosiile si pasta de rosii, amestecati si lasati cca 5 minute, apoi stingeti cu vin. Lasati la foc iute alte 5 minute, dupa care adaugati maslinele taiate in doua, caperele, cimbrul si potriviti de sare si piper, lasand sa mai fiarba cca 5 minute.


Fierbeti pastele cca 5 minute in apa sarata, le strecurati si le amestecati cu sosul la care adaugati si patrunjelul.

 

TIPS-URI

1

Ptr o prezentare mai frumoasa, puteti sa puneti sosul deasupra la paste in farfurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle verzi cu masline si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Doralinda 1

22.05.2013, 17:28

Padre, bune si de post!

Rocsi 1

22.05.2013, 20:07

Doralinda 1

22.05.2013, 22:45

Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti alla puttanesca