Taietei chinezesti cu creveti

de Sylvia in Fructe de mare, 1 Aug 2011 | 13296 vizualizari

 

Cu dedicatie pentru Bucataras :) caruia ii place mancarea chinezeasca si crevetii : La multi ani !!! La multi ani si lui Matei , super ca va aniversati in aceasi zi !

 

INGREDIENTE

  • pentru 2 portii de :
  • 200 grame de creveti proaspeti decorticati,
  • 10 cm de praz taiat fasii subiri,
  • o mana de fasole verde plata,
  • cateva ciuperci ( eu am pus negre chinezesti, folositi de care aveti la indemana ),
  • o lingura de ulei de masline,
  • optional un fir de ulei de susan,
  • sos soia,
  • ghimbir pudra sau ras,
  • pasta de ardei iute,
  • 2 role mici de taietei chinezesti fierti conform indicatiilor de pe pachet.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taietei chinezesti cu creveti:

Preparare: Se calesc in putin ulei de masline, crevetii cu fasolea verde si prazul.


Adaugam apoi putin sos soia, ghimbir si ciupercile ( ale mele au fost rehidratate si am adaugat si putina apa in care au fost puse la rehidratare) si un fir de apa si pasta de ardei iute in functie de gust. Le lasam la foc mic pret de 5-8 minute amestecand din cand in cand. Dupa ce sunt facute dar legumele fasolea ramasa totusi putin crocanta adaugam taieteii fierti in prealabil . Se amesteca bine cu o spatula pana la omogenizarea completa si se mai adauga sos de soia si ghimbir dupa gust. Eu am mai strecurat si un fir de ulei de susan.


Sunt execelenti atat calzi cat si reci, e una din mancarurile mele preferate indiferent de combinatie si ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei chinezesti cu creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

ionela2682 1

06.08.2011, 14:45

Mitinita 1

07.08.2011, 10:23

daca ai sti ce imi place mie sa gatesc astfel de taitei,ca de altfel mancare chinezeasca...am inlocuit taiteii cu spaghetti si a fost ok

Sylvia 1

07.08.2011, 15:39

Multumesc de aprecieri, ma bucur ca va place reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Măduvă de struț coaptă

ieri la 21:08

Chec din albusuri cu fructe confiate si sos de mure

de oanapl 7

ieri la 17:25

Supa crema de sfecla

de oanapl 7

ieri la 16:56

Biscuiti cu scortisoara

ieri la 09:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Măduvă de struț coaptă

ieri la 21:08

Chec din albusuri cu fructe confiate si sos de mure

de oanapl 7

ieri la 17:25

Supa crema de sfecla

de oanapl 7

ieri la 16:56

Biscuiti cu scortisoara

ieri la 09:23

RETETA RECOMANDATA
Creveti in sos de unt si usturoi