Taitei cu carne de pui si sos picant

de elena1988 in Paste, 4 Noi 2010 | 3855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui
  • 1 pachet paste
  • dupa gust boia iute
  • dupa gust piper
  • dupa gust sare
  • 1 legatura ardei gras rosu
  • 1 bucata ardei gras verde
  • 1 bucata ceapa
  • 1 conserva rosii in bulion
  • dupa gust usturoi
  • 5 linguri sos de soia
  • 5 linguri sos picant
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu carne de pui si sos picant:

Se pun pastele la fiert in apa cu sare, separat se pune pieptul de pui la prajit cnd s-a rumenit, se adauga ardeii taiati fasii lungi si subtiri si ceapa la fel felii subtiri.



Se adauga si usturoiul pisat si o lingurita de boia iute, sosul de soia, sosul picant, daca nu va place asa de picant renuntati la boia, si la sfarsit se pune cutia de rosii in bulion care au fost taiate marunt si se mai lasa pe foc cam 10 minute.



Dupa ce pastele sau fiert se pun intr-o strecuratoare si se scurg de apa, se pune in farfurie fiecare cat vrea si peste paste se pune sosul se servesc imediat, in loc de paste se poate servi si cu orez fiert.



Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu carne de pui si sos picant" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

onuta 1

05.11.2010, 00:07

elena1988 1

09.03.2011, 17:14

onuta

Cris2711 1

12.03.2011, 14:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu legume
  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

  • 26

    S

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de pasare