Taitei de casa cu varza

de Kori in Paste, 11 Oct 2011 | 2961 vizualizari

 

E o reteta foarte obisnuita in zona mea (crisana) si e preferata fetitei mele. Se face simplu doar cu varza (buna de post si foarte gustoasa si asa) dar eu am adaugat si sunculita taraneasca, sa vad cum iese. Foarte buna a iesit :)

 

INGREDIENTE

  • taitei lati (o punga de 400 gr, daca folositi din comert)
  • 1 varza mai mare
  • 5-6 felii de sunculita taraneasca
  • 4-5 linguri ulei pt calit
  • piper
  • sare 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa cu varza:

Am fiert taiteii mei de casa (din reteta anterioara) in apa cu sare aprox 15 minute. Cei din comert se fierb conform instructiunilor de pe pachet.


Am taiat varza fidelute cat de subtiri posibil, am sarat-o si am lasat-o sa stea asa cateva minute.Apoi am adaugat piper (mult ca noua asa ne place) si am calit-o foarte bine intr-o cratita cu 4-5 linguri de ulei. Cand a fost aproape gata am adaugat feliile de sunculita taiate bucatele mici si am mai lasat sa se caleasca pana a fost gata si varza si sunculita.


Apoi se amesteca varza cu taiteii scursi bine de apa si gata.


Sunt deliciosi! Fiica-mea sustine ca sunt mai buni fara sunculita, dar baietii au apreciat sunculita :)

 

TIPS-URI

1

nu se adauga apa la varza in timpul calirii

2

se amesteca mereu sa nu se prinda varza

3

piperul este foarte important la reteta asta

4

se tine cont de faptul ca varza scade la calire foarte mult (ramane cam o treime)

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa cu varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

dentistutza 1

14.10.2011, 19:24

ador taieteii cu varza...ai tai sunt grozavi dar si eu sunt solidara cu fetita ta: mai buni sunt fara sunculita!!!!

Laura Alexia 1

17.10.2011, 11:55

mancarea mea preferata taietei cu varza.mununat.felicitari

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 23:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

ULTIMELE COMENTARII

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa