Tamago kake gohan (Orez cu ou crud de prepelita si sos de soia)

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2016 | 649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez pentru sushi gatit
  • 4 oua prepelita
  • 1 lingura Furikake (reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/furikake-condiment-pentru-orez-din-alge-si-susan-76835.html)
  • 1 lingura sos de soia
  • ceai fierbinte (optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tamago kake gohan (Orez cu ou crud de prepelita si sos de soia):

Se amesteca orezul cu Furikake si se imparte intre doua boluri. Se sparg cate 2 oua in fiecare bol si se adauga cate 1/2 lingura sos de soia in fiecare.


Se serveste ca atare sau se toarna ceai fierbinte peste si se consuma imediat.

 

TIPS-URI

1

Parte din micul dejun asiatic (foto 2)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tamago kake gohan (Orez cu ou crud de prepelita si sos de soia)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Bya Ralu 1

04.04.2016, 15:48

interesant

noiinbucatarie 1

04.04.2016, 16:00

Gherca Daniela 1

04.04.2016, 17:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Burek cu branza sarata