tarta aperitiv

de lilik in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2011 | 2287 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt aluat:
  • 350 gr faina
  • 150 gr unt moale(sau margarina)
  • 2 linguri smantana
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • sare
pt umplutura:
  • 150 gr sunca
  • 150 gr cascaval
  • 100-150 gr cas afumat
  • 500-700 gr ciuperci champignon
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou(facultativ)
  • smantana(facultativ)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA tarta aperitiv:

Curatam ceapa si usturoiul,le tocam si le punem la calit cu putin ulei,cand incep sa se rumeneasca adaugam ciupercile curatate si taiate felii si le lasam la innabusit pana scade toata apa care o lasa.


Intre timp pregatim un aluat din ingredientele de mai sus si il impaartim in 2 bucati,una mai mare pt baza si alta mai micuta.


Intindem bucata mai mare si cu foaia obtinuta tapetam o tava si peretii acesteia,pe fund punem un strat de sunca,deasupra unul de cascaval,apoi punem ciupercile si deasupra radem cas afumat(daca va place puneti deasupra un ou batut cu smantana).


Luam cealalta bucata,o intindem si cu foaia obtinuta acoperim tarta,apoi facem cateva gauri cu furculita pt a nu se umfla.


Dam la cuptorul preancalzit la 180° pana se rumeneste frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "tarta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

ela 1

07.01.2011, 18:21

super buna

Ligia Bxl 1

12.01.2011, 12:08

cred ca-i tare bun

lilik 1

13.01.2011, 11:48

Ela,Ligia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu spanac si mozzarella