Tarta brownie

de anca_rm in Dulciuri, 31 Iul 2015 | 1246 vizualizari

 

Imi place ciocolata ,iar tartele cu ciocolata sau prajiturile cu ciocolata sunt printre preferatele mele . Daca le pot servic si cu fructe atunci e si mai bine.

 

INGREDIENTE

  • -80 g faina
  • -1 lingurita praf de copt
  • -100 g cicolata neagra
  • -100 g unt
  • -100 g unt
  • -2 oua
  • -100 ml frisca
  • -100 g zmeura
  • -praf de sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta brownie:

Ciocolata impreuna cu untul o topim la bain marin sau pe foc mic avand grija sa nu fiarba . Cand s-a topit si omogenizat o lasam deoparte sa se raceasca. Adaugam ouale batute in prealabil usor cu furculita, omogenizam bine. Adaugam zaharul, sarea, praful de copt si faina si amestecam.


Compozita rezultata o turnam in 3 forme de tarta mici cu diametru de 10 cm sau una mare.


Punem la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20 minute.


Lasam sa se raceasca si servim cu frisca si zmeura sau alte fructe ….sau cu inghetata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta brownie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

dantes 1

22.08.2015, 07:48

Delicioasa!

Xandrinne 1

22.08.2015, 23:53

elenacarlo 1

23.08.2015, 23:57

reteta e scrisa gresit,s-a scris de doua ori unt si cred ca trebuia sa scrie zahar.eu am facut prajitura super buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Tarta alsaciana cu mere