Tarta cu aluat fraged si carne tocata

de Rahela Velicu in Mancaruri cu carne, 3 Mar 2020 | 2662 vizualizari

COMENTARII (24)

RODIMUR 1

03.03.2020, 14:35

Foarte faină, dar deocamdată mă abțin de la așa bunătăți...!

Andra_Constantinescu 1

03.03.2020, 14:51

Foarte buna! Sper sa fac si eu intr-o zi!

Ancutsa 1

03.03.2020, 14:52

Imm, ce buna!

Rahela Velicu 1

03.03.2020, 15:00

Constelatialeu 1

03.03.2020, 15:03

Cam buna tarta ta !

vasimur 1

03.03.2020, 15:13

MotanLaOale 1

03.03.2020, 15:18

Rahela Velicu 1

03.03.2020, 15:32

Bunica 1

03.03.2020, 15:49

Bună rău!

Rahela Velicu 1

03.03.2020, 16:15

Merci!

Rahela Velicu 1

03.03.2020, 16:16

Gherca Daniela 1

03.03.2020, 16:44

Adi 1

03.03.2020, 19:14

Buna!

mirela0911 1

03.03.2020, 19:38

Ce bunatate ai facut!

Rahela Velicu 1

03.03.2020, 19:59

Rocsi 1

03.03.2020, 20:41

Este o tarta gustoasa! Cred ca ar merge deasupra putin cascaval sau mozzarella!

Panacris 1

03.03.2020, 21:07

Pfff, minunată, exact pe gustul Zmeilor!

Rahela Velicu 1

03.03.2020, 21:21

Multumesc!

Rahela Velicu 1

03.03.2020, 21:21

mihaelar63 1

04.03.2020, 00:04

Imi place cu carne , doar .
De cand am tinut o dieta foarte eficienta m-am cam obisnuit sa nu amestec prea multe proteine . La o masa cam de un singur fel

Rahela Velicu 1

04.03.2020, 15:02

dantes 1

09.03.2020, 10:38

Buna!

Rahela Velicu 1

09.03.2020, 11:25

Multumesc
!

Rahela Velicu 1

09.03.2020, 11:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb