Tarta cu branza de vaci si portocale

de angelika in Dulciuri, 9 Mai 2012 | 2088 vizualizari

 

Va voi ispiti astazi cu o tarta delicioasa cu branza de vaci si raze de portocale.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 250 g faina(Pambac);
  • 125 g unt;
  • 5 linguri zahar;
  • 2 oua;
  • 1 praf de copt;
  • esente de vanilie,
  • cafea
  • un praf de sare.
  • Pentru umplutura:
  • 5 portocale;
  • 200 g zahar;
  • 4 oua;
  • 250g branza de vaci proaspata,
  • coaja de lamaie,
  • esenta de menta si vanilie
  • Este nevoie de 3 lingurite de gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza de vaci si portocale:

Se amesteca cu mixerul galbenusurile, zaharul ,untul, faina ,praful de copt si la sfarsit se pun albusurile batute spuma. Aluatul obtinut se pune la rece pt.o jumatate de ora.


Se amesteca intr-un castron branza de vaci; cele 4 oua; coaja de lamaie; esenta de menta +vanilie si zaharul.


Se intinde aluatul in grosime de 1 cm si se pune de preferat intr-o forma de tarta. Peste aluat se presara grisul si apoi se pune umplutura de branza de vaci. Acoperim apoi branza de vaci cu feliile de portocale asezate in forma de raze.


Se da la cuptorul incalzit pentru 60 min.


POFTA INTERESANTA!!!!!!

 

TIPS-URI

1

exista o regula pe care eu o respect in toate retetele de acest gen de aluat cu oua ,zahar si faina.Mai intai frec galbenusurile cu zaharul ,apoi faina presarata si amestec de 2-3 ori ;si la sfarsit albusurile batute spuma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza de vaci si portocale" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Sim0na 1

09.05.2012, 22:06

angelika 1

11.05.2012, 15:27

Multumesc!!!

Bya Ralu 1

18.03.2013, 22:30

super buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza de vaca, fructe si bezea fara coacere