Tarta cu branza de vaci si portocale

de angelika in Dulciuri, 9 Mai 2012 | 4401 vizualizari

 

Va voi ispiti astazi cu o tarta delicioasa cu branza de vaci si raze de portocale.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 250 g faina(Pambac);
  • 125 g unt;
  • 5 linguri zahar;
  • 2 oua;
  • 1 praf de copt;
  • esente de vanilie,
  • cafea
  • un praf de sare.
  • Pentru umplutura:
  • 5 portocale;
  • 200 g zahar;
  • 4 oua;
  • 250g branza de vaci proaspata,
  • coaja de lamaie,
  • esenta de menta si vanilie
  • Este nevoie de 3 lingurite de gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza de vaci si portocale:

Se amesteca cu mixerul galbenusurile, zaharul ,untul, faina ,praful de copt si la sfarsit se pun albusurile batute spuma. Aluatul obtinut se pune la rece pt.o jumatate de ora.

Se amesteca intr-un castron branza de vaci; cele 4 oua; coaja de lamaie; esenta de menta +vanilie si zaharul.

Se intinde aluatul in grosime de 1 cm si se pune de preferat intr-o forma de tarta. Peste aluat se presara grisul si apoi se pune umplutura de branza de vaci. Acoperim apoi branza de vaci cu feliile de portocale asezate in forma de raze.

Se da la cuptorul incalzit pentru 60 min.

POFTA INTERESANTA!!!!!!

TIPS-URI

1

exista o regula pe care eu o respect in toate retetele de acest gen de aluat cu oua ,zahar si faina.Mai intai frec galbenusurile cu zaharul ,apoi faina presarata si amestec de 2-3 ori ;si la sfarsit albusurile batute spuma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza de vaci si portocale" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza de vaci si fructe