Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
tarte si placinte rumenite si iscusite
Lasi foietajul sa se decongeleze in frigider.
Toci ceapa marunt si o pui la calit in 2 linguri de ulei. Cureti dovlecelul, il tai felii si il adaugi peste ceapa. Il lasi la calit pana se inmoaie. Lasi compozitia sa se raceasca.
Mixezi branza si o amesteci cu ouale batute cu sare si piper. Adaugi dovleceii si amesteci usor.
Ungi o tava de tarta cu unt si o tapetezi cu faina si asezi foietajul pe care l-ai intins usor cu sucitorul.
Il intepi pe toata suprafata cu o furculita si presari grisul.
Intinzi compozitia de branza cu dovlecei si asezi jumatati de rosii cherry pe toata suprafata de branza.
Dai la cuptorul deja incins, la 180-200 de grade C, pana se rumeneste (aproximativ 50 de minute).
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult