Tarta cu branza, dovlecei si rosii cherry

de oanapl in Mancare copii, 10 Noi 2017 | 3837 vizualizari

 

tarte si placinte rumenite si iscusite

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj
  • 400 g branza
  • 2 linguri smantana
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 3 oua
  • 9-10 rosii cherry
  • Sare
  • piper
  • 1 lingura gris
  • 2 linguri ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza, dovlecei si rosii cherry:

Lasi foietajul sa se decongeleze in frigider.

Toci ceapa marunt si o pui la calit in 2 linguri de ulei. Cureti dovlecelul, il tai felii si il adaugi peste ceapa. Il lasi la calit pana se inmoaie. Lasi compozitia sa se raceasca.

Mixezi branza si o amesteci cu ouale batute cu sare si piper. Adaugi dovleceii si amesteci usor.

Ungi o tava de tarta cu unt si o tapetezi cu faina si asezi foietajul pe care l-ai intins usor cu sucitorul.

Il intepi pe toata suprafata cu o furculita si presari grisul.

Intinzi compozitia de branza cu dovlecei si asezi  jumatati de rosii cherry pe toata suprafata de branza.

 Dai la cuptorul deja incins, la 180-200 de grade C, pana se rumeneste (aproximativ 50 de minute).

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza, dovlecei si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca amorezata (pt andutu)