Tarta cu branza dulce si felii de pere

de JulyCris in Prajituri, 13 Ian 2014 | 1030 vizualizari

 

Ceva simplu,rapid si un gust minunat. Cand am facut-o prima data a fost senzatie,mai ales pt fetita mea.

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt(la temperatura camerei)
  • 2 linguri zahar
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
  • 2 linguri apa
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1,5 cana faina(cana de 250 ml)
  • 350 gr branza dulce
  • 1 ceasca smantana
  • 1 lingura gris
  • 2 linguri faina
  • coaja de lamaie
  • 1 ceasca zahar.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza dulce si felii de pere:

BLAT


Se framanta repede un aluat din 125 gr unt,2 linguri zahar,1 praf de sare,1 ou,2 linguri apa,1 plic zahar vanilat si 1,5 cana faina.


Se intinde intr-o tava de tarta si se umple cu crema obtinuta cu telul din: 350 gr branza dulce,1 ceasca smantana,1 lingura gris,2 linguri faina,coaja de lamaie,1 ceasca zahar.(ceasca de 100 ml).


Se acopera cu felii de pere,se presara zahar brun(1-2 linguri) si se coace aprox 30 de minute in cuptorul preincalzit la 160 grade.


Mie mi-a mai ramas aluat si am facut fasii pe care le-am pus peste tarta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza dulce si felii de pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

babi5 1

13.01.2014, 12:43

MotanLaOale 1

13.01.2014, 14:10

JulyCris 1

13.01.2014, 14:17

Va multumesc din suflet!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu zmeura