Tarta cu branza picanta si ceapa verde

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2014 | 31174 vizualizari

 

Este un fel de tarta cu aluat de patiserie cumparat de la Lidl, care se comporta excelent atat la placinte, tarte si chiar poate fi inlocuit cu succes ca si aluat de pizza...Eu il folosesc atunci cand vreau sa pregatesc ceva rapid cu ce se gaseste prin frigider...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de patiserie Belbake(de la Lidl)
  • pt umplutura:
  • 200 gr branza dulce de vaci
  • 100 gr branza cheddar picanta
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 oua
  • 3-4 linguri smantana
  • 1 praf de sare si piper
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza picanta si ceapa verde:

Aluatul nefiind congelat nu necesita timp de asteptare pentru a fi decongelat. Deci...se scoate aluatul, care este prevazut cu hartie de copt si se intinde cu tot cu hartia de copt, in tava mare a aragazului. Se unge aluatul cu putin ulei de masline.


Pt umplutura: branza de vaci se zdrobeste cu furculita, se adauga branza cheddar picanta data pe razatoarea cu ochiurile mari, se adauga ceapa taiata marunt, ouale, smantana si un praf de sare. Se amesteca compozitia si se pune peste aluatul din tava. Se presara deasupra piper proaspat macinat, se da tava la cuptorul incins la 180-190 grade pt 15-20 minute, pana se rumeneste deasupra.


Se portioneaza si se serveste calda. Sa va fie de bine!!

 

TIPS-URI

1

serviti tarta cu un sos tzatiki facut in casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza picanta si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Valclaudia 1

06.07.2014, 16:00

ce buna-i,Doamne!

Oana 1

08.07.2014, 12:07

Ce bunatate!!

Panacris 1

22.06.2015, 09:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu aluat din iaurt si umplutura de branza