Tarta cu branza si capsuni

de simona72 in Prajituri, 24 Apr 2013 | 4139 vizualizari

 

Gasita recent reteta intr-o revista, m-am gindit sa o incerc pina la Paste, sa vedem cum iasa si daca merge si in loc de pasca. Asta ramine sa decida fiecare...

 

INGREDIENTE

  • pt blat:
  • 150 gr brinza de vaci
  • 1 ou
  • 6 linguri ulei
  • 75 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • 300 gr faina alba
  • 1 plic praf de copt
  • pt umplutura:
  • 250 gr brinza de vaci
  • 250 gr smantina
  • 3 oua
  • 100 gr zahar
  • esenta de rom
  • 2 linguri amidon
  • un praf de sare
  • capsuni
  • jeleu de fructe(optional)
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si capsuni:

Pregatim blatul: punem intr-un robot de bucatarie brinza de vaci, oul, uleiul, zaharul, vanilia si amestecam putin cit sa se incorporeze toate. Adaugam in vasul din robot faina amestecata cu praful de copt si praful de sare. Cind sunt amestecate toate, rasturnam aluatul pe masa de lucru infainata si mai framintam putin aluatul.


Se intinde o foaie rotunda si se aseaza aluatul cu marginile ridicate in forma de copt tapetata cu ulei si faina.


Pt umplutura: separam albusurile si le batem spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se amesteca cu brinza, smantina, zaharul, esenta de rom si amidonul si se amesteca bine toate cu un tel. Se inglobeaza albusul batut cu brinza si se pun peste aluatul din forma. Se feliaza fructele si se pun peste brinza, iar peste se pune optional si jeleu de fructe. Se coace la cuptorul incins la 180 grade pt 45-50 minute. Se pudreaza cind se raceste cu zahar pudra.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

eu am folosit o forma cu diametrul de 24 cm si a fost mica, folositi una de 28 sau 30 cm

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

diana_k 1

25.04.2013, 09:39

super tarta

adry88 1

25.04.2013, 10:07

place mult

Satisfyyourcravings 1

25.04.2013, 11:17

Super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Red velvet cheesecake