Tarta cu branza si cartofi

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2012 | 3689 vizualizari

 

Am descoperit ca mai am in congelator o jumatate de pachet de foietaj. Din cauza lui s-a nascut aceasta tarta rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet aluat foietaj de la Bella
  • 3-4 cartofi
  • 300 g branza framantata
  • 1 ou
  • sare, piper
  • marar
  • 1 ou pentru uns
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si cartofi:

Pentru inceput pregatim umplutura. Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii pasam ca pentru piure. Adaugam branza framantata si oul si amestecam bine pana se omogenizeaza.

La final adaugam mararul tocat si condimentam cu sare si piper.


Intr-o tava termorezistenta unsa cu unt asezam aluatul dezghetat si taiem surplusul de pe margini.


Punem umplutura si nivelam. Din surplusul de aluat am taiat fasiute pe care le-am asezat deasupra, pe post de grilaj :).


Ungem grilajul cu ou batut si dam la cuptor la foc mare 10 minute.educem focul si lasam pana se rumeneste deasupra.


Este foarte buna atat calda cat si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (68)

La Ancuta 1

24.08.2012, 14:35

Miti, adica cum?

DIANA B 1

24.08.2012, 16:19

Chiar imi place , Anca !

La Ancuta 1

27.08.2012, 12:18

Ma bucur ca iti place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu patru feluri de branza