Chec aperitiv

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2014 | 10620 vizualizari

 

Este tare simplu de facut,de efect si tare gustos !!! Ingredientele se pot schimba dupa preferinta fiecaruia. Un mic dejun satios sau de ce nu o cina usoara alaturi de o salata :)

 

INGREDIENTE

  • 3 ciuperci mari
  • 3 linguri cu porumb dulce
  • 1\2 ardei gras
  • 50 gr branza
  • 4 oua
  • 4 linguri cu faina alba tip '00'
  • 6 masline negre
  • frunze de patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Ciupercile si ardeiul se curata, se spala si se taie cuburi .


Branza ( eu am folosit o branza asemanatoare la telemea ) o dam prin razatoarea cu gauri mari sau dupa preferinta o taiem cuburi mici.


Intr-un bol punem ciupercile, ardeiul, porumbul dulce si branza.


Separat batem ouale spuma cu ajutorul unui tel. Adaugam putina sare.


Punem ouale in bolul cu legume si branza si amestecam bine adaugand sare si piper daca este nevoie ( cu atentie, ca s-a pus sare si la oua si la randul ei branza poate fi sarata) .


Adaugam apoi faina, putin cate putin si amestecam cu telul pana obtinem o compozitie moale .


Turnam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si ornam cu rondele de masline negre, porumb dulce si frunze de patrunjel.


Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 30 minute ( sau pana cand s-a rumenit usor la suprafata).


Lasam checul sa se racoresca si il servim .


 

TIPS-URI

1

Data viitoare voi adauga si unul, doi castraveti murati pentru un plus de gust ... cred ca s-ar potrivi foarte bine .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Andreea Caroline 1

20.09.2014, 12:16

Xandrinne

tanyapatap 1

24.12.2014, 18:02

Andreea Caroline 1

04.08.2015, 17:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv