Tartă cu brânză şi legume

de diaconta in Mancaruri de legume, 9 Iun 2013 | 5322 vizualizari

 

Imi plac foarte mult tartele dulci sau sărate.De data aceasta îmi rămăsese un dovlecel rătăcit prin frigider şi m-am gândit cu ce să-l combin.Simplu,cu câteva legume din amestecul mexican,caş,Miez de lapte,oua şi smântâna.Rezultatul a fost delicios.

 

INGREDIENTE

  • Un dovlecel
  • Legume din amestec mexican congelate(morcov,gogosar,boabe de porumb,mazare)
  • 3 oua
  • 3 linguri smântâna
  • 2 linguri faina
  • 150 g cas de oaie
  • 75 g Miez de lapte
  • 100 g mozzarela
  • O rosie
  • Verdeata
  • Sare,piper,curry
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartă cu brânză şi legume:

Dovlecelul l-am razuit ,am pus putina sare si l-am lasat sa se scurga de zeama.


Ouale le-am batut cu putina sare,am adaugat smantana ,faina si casul razuit.


Am amestecat dovlecelul cu legumele,am condimentat si apoi le-am pus peste amestecul de oua.


Am pus compozitia într-o tava si într-un vas ceramic.


Deasupra am pus felii de miez de lapte si rosie,apoi am razuit mozzarela.


Am pus la cuptor pentru 40 de minute,pâna s-a rumenit deasupra.



Am servit rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu brânză şi legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

diaconta 1

12.06.2013, 20:46

Loredana chiar asa

epurasha2bb 1

20.06.2013, 20:22

super

diaconta 1

20.06.2013, 20:34

Roberta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu branza la cuptor