Tartă cu brânză şi legume

de diaconta in Mancaruri de legume, 9 Iun 2013 | 6572 vizualizari

 

Imi plac foarte mult tartele dulci sau sărate.De data aceasta îmi rămăsese un dovlecel rătăcit prin frigider şi m-am gândit cu ce să-l combin.Simplu,cu câteva legume din amestecul mexican,caş,Miez de lapte,oua şi smântâna.Rezultatul a fost delicios.

 

INGREDIENTE

  • Un dovlecel
  • Legume din amestec mexican congelate(morcov,gogosar,boabe de porumb,mazare)
  • 3 oua
  • 3 linguri smântâna
  • 2 linguri faina
  • 150 g cas de oaie
  • 75 g Miez de lapte
  • 100 g mozzarela
  • O rosie
  • Verdeata
  • Sare,piper,curry
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartă cu brânză şi legume:

Dovlecelul l-am razuit ,am pus putina sare si l-am lasat sa se scurga de zeama.

Ouale le-am batut cu putina sare,am adaugat smantana ,faina si casul razuit.

Am amestecat dovlecelul cu legumele,am condimentat si apoi le-am pus peste amestecul de oua.

Am pus compozitia  într-o tava si într-un vas ceramic.

Deasupra am pus felii de miez de lapte si rosie,apoi am razuit mozzarela.

Am pus la cuptor pentru 40 de minute,pâna s-a rumenit deasupra.

 

Am servit rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu brânză şi legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

diaconta 1

12.06.2013, 20:46

Loredana chiar asa

epurasha2bb 1

20.06.2013, 20:22

super

diaconta 1

20.06.2013, 20:34

Roberta

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac si telemea