Tarta cu branza si pere

de Lau in Prajituri, 13 Noi 2014 | 989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 300 g faina
  • 2 linguri de zahar
  • 150 ml ulei
  • 50 ml lapte
  • 1praf de sare
  • coaja de lamaie
  • 1/2 plic praf de copt
  • Umplutura
  • 500 g branza de vaci
  • 150 ml smantana
  • 150 g zahar
  • 3 oua
  • 50 g ciocolata
  • esenta vanilie
  • coaja de lamaie
  • pere
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si pere:

Aluatul - intr-un bol amestecam faina, sarea, zaharul, praful de copt, coaja de lamaie. In alt bol amestecam uleiul, laptele, adaugam treptat peste amestecul de faina amestecand cu o lingura dupa care cu mana framantam o coca omogena. Dam la frigider pana pregatim umplutura.


Umplutura - branza o mixam cu smantana, adaugam zaharul si ouale pe rand mixand bine, adaugam esenta, coaja, ciocolata data prin razatoare si omogenizam.


Perele le spalam, le stergem cu un prosop dupa care le taiem felii, le stropim cu putina zeama de lamaie.


Intindem aluatul intr-o foaie rotunda (si pe peretii tavii) asezam in tava tapetata cu hartie de copt, adaugam umplutura si deasupra feliile de pere.


Dam tava la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.


Lasam sa se raceasca in tava.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Lau 1

14.11.2014, 19:47

Reteta-Video 1

14.11.2014, 20:22

Lau 1

14.11.2014, 20:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si afine