Tarta cu brocoli, carne de curcan, fara carbohidrati, gatita la slow cooker Crock Pot

de Panacris in Slow Cooker, 18 Oct 2020 | 390 vizualizari

 

Un fel de mâncare principal sau o cină sățioasă din seria, ce mai avem prin frigider, iar cel mai fain, este că nu e nevoie de făină în compoziție.
 Friptura de curcan se poate înlocui cu piept de curcan afumat.

 

INGREDIENTE

  • Broccoli 400 g,
  • Carne de curcan gătită sau piept de curcan afumat cca. 300 g,
  • Mozzarella cca. 250 g,
  • Ouă 6 bucăți,
  • Sare Himalaya 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Cașcaval afumat cca. 200 g.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu brocoli, carne de curcan, fara carbohidrati, gatita la slow cooker Crock Pot:

Broccoli-ul înghețat sau crud se desface în buchețele și se pune la gătit în vasul aparatului slow cooker Crock Pot, cu cca. 200 ml apă rece, pe modul HIGH, cca. 60 minute, apoi se scoate din vas și se lasă la cald.


Friptura se taie bucățele, găsiți rețeta aici, sau se poate înlocui cu piept de curcan afumat.


Ouăle se bat energic și se amestecă cu cașcavalul ras.


Vasul aparatului CrockPot se tapetează cu foaie de pergament, se pun bucățelele de broccoli fiert, bucățelele de carne, mozzarella ruptă bucățele, apoi se răstoarnă amestecul de ou bătut cu cașcaval, se mai rade puțin cașcaval deasupra, apoi se dă la copt pe modul HIGH, cca. 2 ore. Din când în când se ridică, capacul se șterge un un prosop de bucătărie, ca să se elimine aburii formați în timpul coacerii.


Quiche se servește cald, dar e mai bun a doua zi.



Spor și poftă bună.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu brocoli, carne de curcan, fara carbohidrati, gatita la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

dantes 1

19.10.2020, 10:16

Buna!

Rocsi 1

20.10.2020, 20:02

Se vedem fain culoarea verde in tarta! Dar tot nu mananc broccoli!

Panacris 1

21.10.2020, 23:02

Rocsi , dar conopidă mănânci??? E același gust și textură, doar culoarea diferă

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

4820 puncte

Constelatialeu

4527 puncte

Rocsi

4198 puncte

 Adi

3629 puncte

Panacris

2911 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Zacusca, reteta clasica la slow cooker Crock-Pot 4,7 L