Tartă cu caise

de Ducesa in Prajituri, 19 Iul 2014 | 6047 vizualizari

 

O tartă delicioasă, cu ingrediente puține, cu timp de execuție redus și cu succes garantat.
În loc de caise, se pot folosi alte fructe, doar că nu se va mai numi tartă de caise!
Să aveți poftă!

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă
  • 300 g făină
  • 150 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 180 g zahăr
  • caise
  • un plic zahăr vanilat
  • un plic praf de copt
  • un vârf de cuțit de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartă cu caise:

Se mixează bine cele patru ouă cu zahărul, sarea și zahărul vanilat. Ca la maioneză, se adaugă treptat uleiul. Se încorporează laptele, turnând câte puțin. Lăsăm mixerul deoparte (dacă l-am folosit), luăm un tel și adăugăm făina și praful de copt, mestecând cu grijă.

Pornim cuptorul și-l reglăm la 180 grade.

Într-o tavă rotundă se pune hârtie de copt și se toarnă jumătate din compoziție. Aranjăm un rând de caise, turnăm restul compoziției și un alt rând de caise. Recomand să fie tăiate feliuțe, contribuie mult la aspectul final. 

Se bagă tava la cuptor pentru aproximativ 30 min.

Obligatoriu, la final, pudrăm cu delicatețe, așa cum stă bine unei delicioase prăjituri.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (58)

Ducesa 1

07.10.2014, 16:10

Bya, voi veni și eu la tine la răsfoit rețete, că am observat că ai vreo câteva. La mine nu ți-a luat mult timp, avantaj, tu!

nikole18 1

01.12.2014, 20:54

arata bine ...si cred ca e so buna...si da ...e sofisticata.. ...o pot prepara si eu

Ducesa 1

01.12.2014, 21:05

Așteptăm să-ți vedem măiestria! La treabă!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza dulce si piersici din compot