Tarta cu ciocolata si frisca

de Miha in Dulciuri, 15 Mai 2009 | 3720 vizualizari

 

Din ciclul...ma misc cat pot de repede...:))

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 1 plic Crem Ole
  • 250 ml frisca
  • 150 ml lapte
  • 50 g ciocolata rasa
  • frisca si cacao pentru decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciocolata si frisca:

Aluatul il punem in tava de tarta si-l intepam din loc in loc cu furculita.
Ca sa nu se infoaie prea tare asezam deasupra hartie de copt,peste care toarnam boabe de fasole.Se coace la foc potrivit in jur de jumatate de ora.

Pentru crema,amestecam Crem Ole-ul cu lapte,frisca si ciocolata rasa. Mixam pana obtinem o crema destul de teapana :) pe care o intindem peste tarta racita.

Ornam cu frisca,apoi pudram cu cacao.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciocolata si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Flori 1

15.05.2009, 14:47

1. Prajitura.
1.a. Cafea.
Ideea era ca-s 1 ambele!

Oana 1

15.05.2009, 15:40

Aoleu, acum am ajuns si eu!!! mai e? mai e??

Miha 1

15.05.2009, 15:52

Mai e...mai e...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Savarine