Tarta cu ciocolata si frisca

de Miha in Dulciuri, 15 Mai 2009 | 1786 vizualizari

 

Din ciclul...ma misc cat pot de repede...:))

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 1 plic Crem Ole
  • 250 ml frisca
  • 150 ml lapte
  • 50 g ciocolata rasa
  • frisca si cacao pentru decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciocolata si frisca:

Aluatul il punem in tava de tarta si-l intepam din loc in loc cu furculita.
Ca sa nu se infoaie prea tare asezam deasupra hartie de copt,peste care toarnam boabe de fasole.Se coace la foc potrivit in jur de jumatate de ora.

Pentru crema,amestecam Crem Ole-ul cu lapte,frisca si ciocolata rasa. Mixam pana obtinem o crema destul de teapana :) pe care o intindem peste tarta racita.


Ornam cu frisca,apoi pudram cu cacao.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciocolata si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Flori 1

15.05.2009, 14:47

1. Prajitura.
1.a. Cafea.
Ideea era ca-s 1 ambele!

Oana 1

15.05.2009, 15:40

Aoleu, acum am ajuns si eu!!! mai e? mai e??

Miha 1

15.05.2009, 15:52

Mai e...mai e...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de ciocolata