Tarta cu citrice (cu blat pufos)

de dakris in Prajituri, 15 Apr 2012 | 4519 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita rasa praf de copt
  • unt pt uns forma
  • 1 fiola esenta vanilie

Umplutura

  • 1 plic budinca cu aroma de vanilie
  • 500 ml lapte
  • citrice (ananas din compot,kiwi,portocale)
  • 3-4 linguri zahar

Decor

  • 1 plic Tort gelee transparent
  • sirop ananas
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu citrice (cu blat pufos):

Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile si esenta de vanilie dupa care se incoporeaza faina si praful de copt. Se varsa compozitia in forma pentru tarta unsa cu unt si se coace la foc mediu cca 20 min testand-o cu scobitoarea.


Budinca se prepara conform indicatiilor de pe ambalaj si se intinde calduta pe blatul cald, apoi se azeaza fructele.


Jeleul se prepara conform indicatiilor de pe plic adaugand siropul de ananas. Cand s-a racorit se varsa peste fructe.


Se serveste rece.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu citrice (cu blat pufos)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

dakris 1

16.04.2012, 10:32

Va multumesc pt comentarii si aprecieri!

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 10:40

frumos

dakris 1

17.04.2012, 11:39

multumesc,Diana!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Portofele cu gem de prune