Tarta cu ciuperci

de - TABITA - in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2014 | 2897 vizualizari

 

O tarta rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 400 g ciuperci
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri smantana
  • sare
  • ierburi de provence
  • putin ulei pentru calit
  • 1 ou pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciuperci:

Se scoate aluatul din frigider.


Se curata ceapa, se spala si se toaca.


Ciupercile se taie fasii subtiri.


Se caleste ceapa in ulei incins, se adauga ciupercile.


Dupa ce s-au calit, se scot si se lasa sa se raceasca.


Oul se bate, se amesteca cu smantana si condimente.


Se pune aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Se aseaza ciupercile, apoi se adauga oul batut amestecat cu smantana.


Se decupeaza aluat si se pune in jurul tartei. Se bate 1 ou si se ung marginile.


Se da la cuptorul preincalzit la 180° pentru 30-40 de minute sau pana cand se rumeneste frumos deasupra.


Pofta buna!




 

TIPS-URI

1

Se condimenteaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

- TABITA - 1

02.04.2014, 21:23

Multumesc Gaby

- TABITA - 1

02.04.2014, 21:23

Multumesc Luana.

- TABITA - 1

02.04.2014, 21:24

Tania

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

7750 puncte

RODIMUR

6780 puncte

Rocsi

6760 puncte

oanapl

6010 puncte

mirela0911

4270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna vegetariana
  • 05

    MA

  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

RETETA RECOMANDATA
Quiche Lorraine