Tarta cu crema de visine

de Michelle in Prajituri, 4 Noi 2009 | 4418 vizualizari

 

azi pofteam ceva dulce
am intrat in bucatarie si am preparat aceasta tarta!

 

INGREDIENTE

4 oua ,20 lg zahar ,17 lg faina ,un borcan cu compot de visine 800gr, 800 ml lapte:, rom, coaja de lamaie, un pachet unt 250 gr
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu crema de visine:

300 ml de compot plus 800 ml lapte se amesteca bine cu 13 lg faina si 16 lg zahar.Se pun la foc si se lasa la fiert mestecand din cand in cand pana se ingroasa,adaugam si pachetul de unt..Apoi se lasa la racit.
Visinile din compot le scoatem samburii.
Separam oualele,batem spuma albusul apoi adaugam 4 lg zahar si galbenusurile,mestecam bine apoi turnam faina cele 4 lg,turnam aluatul obtinut in tava tapetata si punem deasupra visinile.Bagam la cuptor la 180 grade cc 30 min.facem testul cu scobitoarea!
Cand crema este rece adaugam coaja de lamaie si rom.
Insiropam blatul cu un sirop din rom ,zahar si apa.adaugam crema deasupra si apoi daca doriti faceti o glazura din 2 lg de cacao,o lg de unt si 2 lg de apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu crema de visine" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura " sunt cu ochii pe tine"