Tarta cu dulceata si piersici din compot

de RuxyRux in Dulciuri, 20 Feb 2017 | 919 vizualizari

 

O minunatie, o tarta frageda, cu umplutura delicioasa de dulceata si piersici aromate din compot, va invit sa o probati!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 170 gr unt
  • 1 ou
  • 3 linguri apa
  • 30 gr zahar pudra
  • vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • amidon pentru infainat (sau faina)

Umplutura:

  • 400 gr dulceata de pierisici
  • 1 borcan de piersici din compot
  • frisca (optional)
  • zahar pudra vanilat decor
  • fructe de padure decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu dulceata si piersici din compot:

Aluatul se prepara simplu, untul rece taiat bucati se amesteca cu faina cernuta, oul, apa, praful de copt, vanilia, zaharul, se framanta pana se omogenizeaza aluatul, apoi se infoliaza si se pune la rece 30 de minute.


Se intinde aluatul pe suprafata infainata, se muta in forma de tarta unsa clasic cu unt si faina, se pune dulceata, apoi se asaza bucatile de piersici din compot, se intorc marginile blatului peste dulceata si pierisici si se coace tarta 35- 40 de minute, la 180 de grade C.


Se decoreaza dupa inspiratie!


Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dulceata si piersici din compot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

RuxyRux 1

21.02.2017, 20:56

Si eu

kytz 1

22.02.2017, 22:20

Cred că a fost tare bună!

RuxyRux 1

22.02.2017, 22:35

Kytz...a fost incredibila...iti multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de cartofi cu ardei kapia copti

de Rocsi 9

ieri la 20:32

Omleta cu spanac si mozzarella

de RODIMUR 7

ieri la 20:29

Vinete cu ton si cascaval la cuptor

de oanapl 6

ieri la 18:16

Prajitura de toamna cu fructe si budinca

de oanapl 6

ieri la 16:19

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede cu gem