Tarta cu fructe proaspete

de RuxyRux in Prajituri, 15 Noi 2010 | 4171 vizualizari

 

O alta tarta delicioasa....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 170 gr zahar
  • 140 gr pesmet
  • 1 lingurita vanilie
  • 1 lingurita praf copt
  • o nuca de unt
  • esenta de rom
  • un praf sare
  • fructe proaspete  
  • scortisoara  
  • Crema de vanilie:
  • 4 oua
  • 150 gr zahar( sau 200 gr daca vrem mai dulce)
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri amidon
  • 2 linguri faina
  • vanilie 3 esente( 1 esenta si 2 pliculete)    
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe proaspete:

Amestecati la mixer galbenusurile cu zaharul cu sarea si vanilia. Adaugati pesmetul, praful de copt romul si scortisoara. Separat mixati spuma albusurile cu putin zahar si incorporati-le in compozitie. Asezati compozitia intr-o forma de tarta si coaceti 25 de minute la 180 grade. Lasati la racit apoi asezati deasupra crema de vanilie:


Crema: punem laptele pe foc, turnam esentele de vanilie. punem la mixer ouale cu zaharul si amidonul, faina si apoi turnam peste laptele fierbinte in fir subtire. Amestecam permanent pana se ingroasa si dupa aceea inca zece minute. O dam la rece.


Punem crema peste blat, adaugam fructele, ornam cum ne place, Lasam la rece o perioada de cateva ore.


Si pofta mare!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe proaspete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

elena1988 1

16.03.2011, 14:02

adry88 1

03.06.2011, 21:20

arata superb

RuxyRux 1

03.06.2011, 21:21

Multumesc Elena, Ed

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bulgari de zapada